Behöver dina fötter omvårdnad?

Behöver dina fötter omvårdnad?

Hej på er alla denna måndagsmorgon och välkomna till mig och till ett nytt inlägg. Jag hoppas ni haft en härligt avkopplande helg och att ni nu så här på måndagen tycker det ska bli intressant att få läsa ett inlägg. Det var i fredags som jag senast skrev men nu är jag här igen. Det kommer i det här inlägget att handla om ett fotvårdsföretag som erbjuder behandlingar inom medicinsk fotvård i närheten av Örkelljunga och på grund av…

Läs mer Läs mer

Värmepumpservice i Gävle

Värmepumpservice i Gävle

Hej på er alla här på bloggen och välkomna in till mig igen. Jag hoppas att ni som läser det här inlägget idag känner att ni inte har några större problem och att ni ser fram emot att få läsa ett inlägg nu som kommer handla om ett företag som heter Uppsala Ventilation & Värmepumpservice. Det här företaget kan hjälpa till med det mesta när det kommer till det här med värmepumpservice i Gävle.  Anledningen till att jag skulle vilja…

Läs mer Läs mer

Vaxning inför semestern

Vaxning inför semestern

Hejsan på er alla fina följare Den här veckan blir min sista jobbvecka innan semestern så nu har jag börjat förbereda mig för den. Senare i veckan ska jag på vaxning på en salong i Norrköping, det är dit jag brukar gå när jag ska göra vaxning. Dels för att det ligger nära där jag bor men också för att jag alltid blir så nöjd. Själva proceduren är ju verkligen inte skön, men efteråt så är det ju det. Då…

Läs mer Läs mer

OTHS Olssen Trading House Sweden

OTHS Olssen Trading House Sweden

Hejsan! Det är roligt att se att ni kommer tillbaka varje tisdag för ett nytt inlägg. Jag har haft mycket om mig och kring mig under senare tid så därför har jag endast haft möjlighet till att skriva i bloggen en dag i veckan och det är tisdagarna som är min bloggdag. Det är mycket med mitt företag och jag ska inte klaga, det vore värre om det inte var något att göra, då skulle man väl få stänga igen…

Läs mer Läs mer

Massage i Kinna

Massage i Kinna

Hej hopp! Jag var på massage i Kinna med min väninna igår och vi kom in lite på veckodagarna, när vi åkte hem från vår massage. Hon menade på att måndagar är den värsta dagen på hela veckan men jag höll inte riktigt med henne, visst är det ingen rolig dag men det finns en som är värre. Jag kan tycka att måndagen är helt okej, det är första dagen på jobbet efter helgen och oftast går den i ett…

Läs mer Läs mer

Massage i Västervik

Massage i Västervik

Hej på er alla mina följare och välkomna in till bloggen. Jag hoppas att ni haft möjlighet till att få vara ute i det härliga vädret och att vädrets makter få vara med oss ytterligare några dagar. Jag tänkte att det vore trevligt att jag skrev till er för att berätta lite om ett företag som ni kan besöka om ni är intresserade av massage i Västervik. Jag har själv varit några gånger och fått massage i Västervik på Mia´s massage och…

Läs mer Läs mer

Jag är så glad att jag börjat med yoga

Jag är så glad att jag börjat med yoga

Min arbetsförmedlare ordnade ett arbete med lönebidragsanställning men eftersom ett jobb bara är en del i en helhet, det ska ju vara en balans i tillvaron mellan jobb, fritidsaktiviteter och vila, så sa arbetsförmedlaren till mig att jag skulle anmäla mig på någon kurs eller liknande. Dels för att göra något bra för mig själv men också för att inte bara bli sittande i lägenheten efter jobbet. Efter att ha sovit på saken kom jag fram till att det nog…

Läs mer Läs mer

Denna massage gjorde underverk

Denna massage gjorde underverk

Hej och hallå på er alla mina läsare och jag hoppas ni har en bra dag och att den bara blir bättre. I den här bloggen tycker jag om att vända mig direkt till mina läsare med olika handfasta råd. Jag har förstått av era kommentarer att döma att om ni som gör som jag rekommenderar brukar det bli bra. I dag hade jag tänkt mig att jag skulle ta upp det här med att det är väldigt bra med…

Läs mer Läs mer

Fått hjälp av J.L friskvård

Fått hjälp av J.L friskvård

Hej alla mina friskvårdsintresserade läsare! Jag hoppas att alla mår bra och att ni haft en riktigt trevlig och produktiv vecka så här långt. Att vara en ansvarsfull och produktiv samhällsmedborgare kan innebära att man samlar på sig en hel del stress vilket alltid brukar leda till spänningar och värk i kroppen. I det här inlägget idag skulle jag därför vilja tala med er om hur bra det är att få massage. Jag tänkte ge er en rekommendation på ett…

Läs mer Läs mer

Salong Engla

Salong Engla

Nu är det semestertider och många ska säkert resa bort och hitta på massa roliga saker. Då vill man förstås vara snygg i håret, eller hur? Igår landade planet här i Visby och det ska bli så härligt med en vecka här på Gotland. Förra året jag var här passade jag på att klippa mig hos en frisör i Visby och jag blev så otroligt nöjd med klippningen. I förmiddags var jag där igen och jag hade verkligen önskat att…

Läs mer Läs mer