Vaxning inför semestern

Vaxning inför semestern

Hejsan på er alla fina följare Den här veckan blir min sista jobbvecka innan semestern så nu har jag börjat förbereda mig för den. Senare i veckan ska jag på vaxning på en salong i Norrköping, det är dit jag brukar gå när jag ska göra vaxning. Dels för att det ligger nära där jag bor men också för att jag alltid blir så nöjd. Själva proceduren är ju verkligen inte skön, men efteråt så är det ju det. Då…

Läs mer Läs mer

OTHS Olssen Trading House Sweden

OTHS Olssen Trading House Sweden

Hejsan! Det är roligt att se att ni kommer tillbaka varje tisdag för ett nytt inlägg. Jag har haft mycket om mig och kring mig under senare tid så därför har jag endast haft möjlighet till att skriva i bloggen en dag i veckan och det är tisdagarna som är min bloggdag. Det är mycket med mitt företag och jag ska inte klaga, det vore värre om det inte var något att göra, då skulle man väl få stänga igen…

Läs mer Läs mer

Massage i Kinna

Massage i Kinna

Hej hopp! Jag var på massage i Kinna med min väninna igår och vi kom in lite på veckodagarna, när vi åkte hem från vår massage. Hon menade på att måndagar är den värsta dagen på hela veckan men jag höll inte riktigt med henne, visst är det ingen rolig dag men det finns en som är värre. Jag kan tycka att måndagen är helt okej, det är första dagen på jobbet efter helgen och oftast går den i ett…

Läs mer Läs mer

Vill du göra något snyggt med dina naglar?

Vill du göra något snyggt med dina naglar?

Hejsan svejsan alla mina kära läsare och välkomna in till mig. Jag är så glad över att ni är så många som har upptäckt min spännande blogg med sitt spännande innehåll och därför dag ut och dito in väljer att komma hit och läsa allt det som jag lägger ut här. Jag hoppas att ni kommer att tycka om också det här inlägget men det tror jag nog. I det här inlägget vänder jag mig direkt till dig som vill…

Läs mer Läs mer

Massage i Västervik

Massage i Västervik

Hej på er alla mina följare och välkomna in till bloggen. Jag hoppas att ni haft möjlighet till att få vara ute i det härliga vädret och att vädrets makter få vara med oss ytterligare några dagar. Jag tänkte att det vore trevligt att jag skrev till er för att berätta lite om ett företag som ni kan besöka om ni är intresserade av massage i Västervik. Jag har själv varit några gånger och fått massage i Västervik på Mia´s massage och…

Läs mer Läs mer

Jag är så glad att jag börjat med yoga

Jag är så glad att jag börjat med yoga

Min arbetsförmedlare ordnade ett arbete med lönebidragsanställning men eftersom ett jobb bara är en del i en helhet, det ska ju vara en balans i tillvaron mellan jobb, fritidsaktiviteter och vila, så sa arbetsförmedlaren till mig att jag skulle anmäla mig på någon kurs eller liknande. Dels för att göra något bra för mig själv men också för att inte bara bli sittande i lägenheten efter jobbet. Efter att ha sovit på saken kom jag fram till att det nog…

Läs mer Läs mer

Denna massage gjorde underverk

Denna massage gjorde underverk

Hej och hallå på er alla mina läsare och jag hoppas ni har en bra dag och att den bara blir bättre. I den här bloggen tycker jag om att vända mig direkt till mina läsare med olika handfasta råd. Jag har förstått av era kommentarer att döma att om ni som gör som jag rekommenderar brukar det bli bra. I dag hade jag tänkt mig att jag skulle ta upp det här med att det är väldigt bra med…

Läs mer Läs mer

Fått hjälp av J.L friskvård

Fått hjälp av J.L friskvård

Hej alla mina friskvårdsintresserade läsare! Jag hoppas att alla mår bra och att ni haft en riktigt trevlig och produktiv vecka så här långt. Att vara en ansvarsfull och produktiv samhällsmedborgare kan innebära att man samlar på sig en hel del stress vilket alltid brukar leda till spänningar och värk i kroppen. I det här inlägget idag skulle jag därför vilja tala med er om hur bra det är att få massage. Jag tänkte ge er en rekommendation på ett…

Läs mer Läs mer

Salong Engla

Salong Engla

Nu är det semestertider och många ska säkert resa bort och hitta på massa roliga saker. Då vill man förstås vara snygg i håret, eller hur? Igår landade planet här i Visby och det ska bli så härligt med en vecka här på Gotland. Förra året jag var här passade jag på att klippa mig hos en frisör i Visby och jag blev så otroligt nöjd med klippningen. I förmiddags var jag där igen och jag hade verkligen önskat att…

Läs mer Läs mer

Ett företag som hjälpte mig att dränera

Ett företag som hjälpte mig att dränera

Hej och god morgon alla mina läsare och välkomna till bloggen! Jag ska ta och berätta idag för er om ett företag som hjälper till inom markarbeten i Helsingborg men som även är kompetenta när det kommer till dräneringar. Det är verkligen inte roligt när det behöver dräneras, men ett nödvändigt ont. Det är jättebra att det finns ett företag som heter HF –Entreprenad som kan hjälpa till inom det här! Behöver du hjälp med markarbeten i Helsingborg eller med…

Läs mer Läs mer