Massage i Kinna

Massage i Kinna

Hej hopp! Jag var på massage i Kinna med min väninna igår och vi kom in lite på veckodagarna, när vi åkte hem från vår massage. Hon menade på att måndagar är den värsta dagen på hela veckan men jag höll inte riktigt med henne, visst är det ingen rolig dag men det finns en som är värre. Jag kan tycka att måndagen är helt okej, det är första dagen på jobbet efter helgen och oftast går den i ett lite lugnare tempo. Den dagen som är absolut är tisdagen, det finns ingenting gott som kommer med tisdagar. Helgen är för långt bort för att man ska kunna ha något att se framemot samtidigt som det är arbete i ett högt tempo, nej det tisdagar är verkligen inget för mig. Vi hade en ganska lång diskussion om detta hela vägen hem från Kinna och till slut kom vi fram till att båda dessa dagarna är ganska tråkiga förutsatt att man inte gör någonting. Varje dag kan vara rolig om man vet med sig att det händer något, till och med tisdag. Därför är det lite komiskt att jag inte ska göra någonting förutom att tvätta och städa idag, snacka om att välja helt fel dag utifrån det vi pratade om. Det är idag jag skulle gått på massage och sen så kunde jag fixat i hemmet på Fredag eller i helgen, då har man det ändå gött. Nog om veckans alla dagar, det är bättre att hitta på saker så att man kan ha det kul hela tiden. Jag har ett jobb som jag trivs med och jag har vänner som vill göra saker med mig, är inte det lite för bra för att sitta här och klaga på måndagar och tisdagar? Ut med er i det vackra vädret och njut lite, det vara inte för evigt!


Kommentarer är stängda.