Massage på Gotland

Massage på Gotland

Hej på er alla mina fantastiska läsare som jag har fått förmånen att få lära känna här på bloggen. Var nattsömnen god och har ni vaknat upp så att ni känner att det här blir en riktigt bra dag? Det har jag gjort för jag har verkligen inga problem med sömnen och det i sin tur beror på att jag slipper ha ont i kroppen. Det hade jag innan och sov dåligt men sedan började jag få behandlingar i massage på Gotland av Stefan Sörbom på Sörbom massage, och det var då det började att vända. 

Alla jobbiga år med denna kroniska värk har jag nu blivit av med, i alla fall till 90 procent för jag har ju de förslitningsskador jag har och dem får jag ha resten av livet, men däremot gör det väldigt stor skillnad för välbefinnandet i och med att alla muskler och leder mjukas upp, och när blodgenomströmningen ökar försvinner nästan all värk. Det har blivit så många vinster i mitt liv sedan jag började gå till Sörbom massage. Jag tänkte att det här företaget säkert borde tilltala er som önskar er massage på Gotland, det är därför jag skriver ett inlägg om just det här. Det är väldigt viktigt när det gäller det här med massage att den som utför dessa behandlingar har kunskaper om bland annat anatomi och fysiologi för att kunna utföra en behandling på rätt sätt, och den kunskapen har Stefan Sörbom på Sörbom massage. Han är väldigt kompetent och rutinerad och välutbildad inom massage så med hans hjälp kommer du att få uppleva vilka mirakel denna massage kan göra. Stefan Sörbom har jobbat inom det här i väldigt många år, så det finns nog få personer som har lika stor erfarenhet av att ge massage på Gotland som han. 


Kommentarer är stängda.