OTHS Olssen Trading House Sweden

OTHS Olssen Trading House Sweden

Hejsan! Det är roligt att se att ni kommer tillbaka varje tisdag för ett nytt inlägg. Jag har haft mycket om mig och kring mig under senare tid så därför har jag endast haft möjlighet till att skriva i bloggen en dag i veckan och det är tisdagarna som är min bloggdag. Det är mycket med mitt företag och jag ska inte klaga, det vore värre om det inte var något att göra, då skulle man väl få stänga igen verksamheten. Det är en sak jag tänkt på, och det är att det finns ett lagerhotell för oss i Gävle med omnejd och det är ett lagerhotell som heter OTHS Olssen Trading House Sweden. 

Först var jag inne på att jag flytta företaget eftersom jag inte hade tillräckligt med utrymme till att förvara de produkter som finns i lager. Jag måste alltid ha ett visst lager av grejer så att dem som beställer via nätet inte ska behöva vänta på att få det som de har beställt. Ingen vill vänta, då vänder de sig till någon annan. Hur som helst så dök det upp en annan mycket bättre lösning som gjorde att jag inte behövde flytta företaget. Jag hyrde en lokal på detta lagerhotell i Gävle med omnejd och fick en lagerlokal som passade mig och mitt företags behov perfekt. Jag kan inte nog betona hur nöjd jag är med detta lagerhotell och är det så att någon av mina kära läsare letar efter ett lagerhotell i Gävle med omnejd så kan ni sluta leta eftersom det finns ett sådant. OTHS Olssen Trading House Sweden har många lokaler till uthyrning så det kommer helt klart att finnas en lokal som passar dig och dina behov. 


Kommentarer är stängda.