Vaxning inför semestern

Vaxning inför semestern

Hejsan på er alla fina följare

Den här veckan blir min sista jobbvecka innan semestern så nu har jag börjat förbereda mig för den. Senare i veckan ska jag på vaxning på en salong i Norrköping, det är dit jag brukar gå när jag ska göra vaxning. Dels för att det ligger nära där jag bor men också för att jag alltid blir så nöjd. Själva proceduren är ju verkligen inte skön, men efteråt så är det ju det. Då behöver man inte hålla på att raka var och varannan dag. Men det är olika vad man gillar och kanske även vad för hud man har.

Vissa tycker vaxning är det bästa, andra rakning och några andra kanske ännu hellre använder epilator. Det har jag gjort en gång och aldrig mer, för fy vad ont det gjorde! Vaxning är inte superhärligt heller men det där var det värsta jag provat. Det har varit väldigt drömmigt väder det sista och jag hoppas verkligen vi får en lång och härlig sommar. Får jag bestämma så regnar det på nätterna och så har vi sol om dagarna. En och annan gråmulen dag är också okej för då kan man ha en lugn dag inomhus och bara vila utan att ha dåligt samvete för att man inte ger sig ut i det fina vädret.

Är det någon mer som kan tänka så ibland? Att man liksom nästan ursäktar sig för att man håller sig inomhus en solig dag bara för att man är trött eller inte känner för något annat än att ligga på soffan och kolla film. Det är väl för att vi har så många mörka och kalla månader så därför känns det som att vi borde ta vara på de soliga. Men samtidigt måste man få tillåta sig att bara vara ibland oavsett väder eller vad andra gör. Må så gott nu allihop!


Kommentarer är stängda.