Jag är så glad att jag börjat med yoga

Jag är så glad att jag börjat med yoga

Min arbetsförmedlare ordnade ett arbete med lönebidragsanställning men eftersom ett jobb bara är en del i en helhet, det ska ju vara en balans i tillvaron mellan jobb, fritidsaktiviteter och vila, så sa arbetsförmedlaren till mig att jag skulle anmäla mig på någon kurs eller liknande. Dels för att göra något bra för mig själv men också för att inte bara bli sittande i lägenheten efter jobbet. Efter att ha sovit på saken kom jag fram till att det nog ändå var yoga jag ville börja med så det har jag nu gjort. Jag har börjat på yoga i Förslöv och det är ett företag som heter Eva Kalderon som anordnar denna yoga. 

 

Jag mår väldigt bra av att gå på den här yogan och jag är glad över att det var min arbetsförmedlare som gav mig det här tipset. Nu har han hjälpt mig med jobb men han har också fått mig att förstå betydelsen av en meningsfull fritid. Vissa tycker om att ge sig ut på skogspromenader, andra målar i olja men jag har hittat min grej i yogan. Att få gå på denna yoga i Förslöv en gång i veckan betyder väldigt mycket för mig och när någonting som fungerar så här bra på mig så vill jag gärna sprida detta budskap vidare. Kanske skulle detta vara något även för dig? Det finns flera olika kurser man kan vara med i och det är inte begränsat till yoga i Förslöv. Även på andra orter runt om i Skåne går det att deltaga i yoga som anordnas av Eva Kalderon. Det finns flera olika nivåer, allt ifrån nybörjare till avancerade utövare, och det finns också olika slags inriktningar inom yogan Eva Kalderon erbjuder. Du som är intresserad av att få reda på mer borde ta och besöka Eva Kalderons hemsida. 

 


Kommentarer är stängda.